Dobro došli u Hotel Majestic

Hotel Majestic se nalazi u samom srcu Beograda još od 1936. godine.

Hotel Majestic se smatra jednim od simbola Beograda. Zaštićen je kao jedna od istorijskih znamenitosti Beograda. Hotel je prva art deko zgrada ove vrste u glavnom gradu koju je projektovao arhitekta Milan S. Minić, ujedno i prvi vlasnik hotela. Hotel Majestic je njegov najznačajniji rad u skladu sa tadašnjim evropskim standardima. Zgrada je spoj arhitekture, vizuelne i primenjene umetnosti što se može uočiti i u načinu na koji je celokupan enterijer uređen.

Hotel Majestic nudi tradiciju, luksuz i komfor. Besprekorna tradicija i bezvremenska elegancija ujedinjene daju jedinstveni hotel u samoj pešačkoj zoni Starog grada Beograda.

Smešten u središtu centralne pešačke zone, Hotel Majestic je okružen mnoštvom restorana, barova, prodavnica, muzeja, kao i mnogobrojnim  znamenitostima kao što su Narodno pozorište i Kalemegdanska tvrđava. Hotel Majestic se nalazi na vrhu ulice Obilićev venac, uokvirene drvećem, u kojoj se nalaze brojni barovi i restorani. U neposrednoj blizini hotela nalazi se glavna ulica Knez Mihailova, najveća pešačka zona u Beogradu.

Hotel poseduje 83 sobe i 7 apartmana, uključujući i 2 mini apartmana, idealna za porodice koje su na putovanju.